comdenken® in de praktijk

Welke opdracht decommunicatiecraen uitvoert, comdenken is altijd de basis.

Comsult

Heb je een dilemma? Blijf er niet mee worstelen. Met een comsult maak ik de vraag naar expertise laagdrempelig: in een persoonlijke dialoog van een uur à anderhalf gaan we intensief aan de slag met jouw communicatie- &/of coachingsvraagstuk. Een relatief lage investering qua tijd en kosten om vervolgens weer verder te kunnen. Heb je behoefte aan een vervolg, dan kan dat. Het is ook prima als het bij die ene dialoog blijft. Jij hebt de regie!

Inspiratie

De wereld om ons heen verandert. En of we het nu willen of niet, wij zitten in de overgang. Het is aan ons die toekomst vorm te geven, maar waar moet je beginnen? De veranderingen in de maatschappij laten zich vertalen in trends. Die trends vragen om betekenisvolle communicatie & coaching met alle stakeholders. Samen met Anouk Janssen, from AMS visualiseren we de belangrijke trends en ontwikkelingen en leggen we de relatie met de dagelijkse praktijk van marketing & communicatie. Dit doen we door het geven van Trendpresentaties, die we op maat maken en desgewenst kunnen koppelen aan een vervolgtraject. 

Interim

Is je communicatiemanager of -adviseur tijdelijk niet beschikbaar, of is het niveau en/of de hoeveelheid van het werk te veel uitdaging voor de reguliere bezetting, dan kan ik je organisatie interim (op locatie) versterken. In zo'n rol voel ik me het meest thuis als ik kan bijdragen aan reputatiemanagement, corporate communicatie, klantbeleving, mediarelaties en sponsoring.

En verder 

Heeft jouw organisatie een specifieke uitdaging op het gebied van communicatie, dan kunnen we samen bespreken welke oplossing het beste past. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een mediatraining, een masterclass communicatie, een spreker voor een evenement of een blogger. Desgewenst werk ik samen met vakgenoten of experts uit andere disciplines, zoals organisatieadviseurs. Ik kan een beroep doen op een uitgebreid en zorgvuldig opgebouwd netwerk. 

Ten slotte

Met aandacht voor jouw specifieke vraag formuleert decommunicatiecraen graag samen met jou een antwoord. Als blijkt dat ik hiervoor niet de geschikte persoon ben, of over de juiste ervaring beschik, ben ik daar eerlijk in en verwijs ik je desgewenst graag door naar een professional uit mijn netwerk. 

Iedereen kan het verschil maken.